Sunday, January 22, 2012




Tere jälle!

Viimasest postitusest päris mehiselt aega möödas ja tuleks jälle teid kurssi viia meie tegemistest. Kui nüüd päris aus olla, siis oleme põhimõtteliselt ainult töötanud. Nädalas on üks vaba päev ja selle me veedame tavaliselt Karratha kesklinnas basseini ääres. Seal saab isegi korvpalli mängida(nüüd vist saite aru, et Lauri kirjutab).

Kui veel millestki põnevast rääkida, siis mind hammustas kintsu pealt mingisugune mürgine ämblik(vabandust, et peate mu karvast kintsu vaatama). Olin sunnitud haiglasse minema, sest hammustus läks niivõrd suureks ja oli näha, kuidas mürk mööda veeni edasi liikus punase jutina. Hiljem juba tundsin valu kõhupiirkonnas. Haiglas oli jälle tore nagu alati. Sai kritiseeritud Austraallaste asjaajamist (häirivalt bürokraatlik ja ebameeldiv), aga see on vaid tore, sest tänu sellistele asjadele hindame Eestit palju rohkem. Tohtrihärra kirjutas mulle väga kanged antibiootikumid, mis tekitasid kõhuvalu ja halba enesetunnet. Siiski tundub nüüd, et tervis läheb paremaks ja olen juba palju rõõmsam (võibolla ainult selle pärast, et homme on vaba päev:D). Samuti on nüüdseks meie mõlema tervisekindlustused kahekordselt ära tasunud :) Küll on tore.

Töö on täielikuks rutiiniks kujunenud ja nädalas saame keskmiselt 50 töötundi. Ega rohkem polegi lisada ja kui küsimusi tekib, siis võite kommentaaridesse kirjutada. Pööran tähelepanu veel sellele, kuidas ühe auto kängururauale on monteeritud kruustangid :D.

Palju lund teile!

3 comments:

  1. Mulle tundub, et saate aega blogi täiendada ainult siis, kui haigus või mürgiämblikud ründavad :( Ärge seda traditsiooniks laske kujuneda, muidu me hakkame iga järgmise postituse ilmumist kartma. Olge siis tublid tööinimesed, aga osake ikka natuke puhata ja elu nautida ka :)
    Marje, Sirje ja Teet

    ReplyDelete