Thursday, October 13, 2011






Tere!

Polegi ammu teile oma tegemistest rääkinud. Enne tänast oleme põhimõtteliselt ainult töötanud ja midagi erilist korda saatnud. Täna hommikul, kui me saime teada, et tööle minema ei pidanud, siis spontaanselt otsustasime minna taevasse sukelduma (SKYDIVE). Selleks helistasime oma tööandjatele, kes said meile teha hinna 20% soodsamalt. Tund aega pärast mõtte tekkimist olimegi juba Airlie Beach'i lennujaamas (~3-4km Airliest väljas). Otsustasime 10 000 ft (~3km) kõrguse kasuks, sest see tundus olevat kõige parema hinna-kvaliteedi suhtega. Seega vabalangemist oli umbes 35 sekundit ja tunne oli meeletu. Koht oli selleks suurepärane, sest vaade avanes kogu Whitsunday saarestikule. Mõlemad oleme väga rahul sellise huvitava ettevõtmisega minna langevarjuga hüppama.

Vahepeal oleme üritanud end sebida kuhugi teise kohta tööle, sest aastane viisa on suhteliselt lühike aeg ja ühes kohas ei taha ka väga liialt peatuda. Saime pakkumise sõita tööle Karrathasse, mis asub Loode-Austraalias(väga kaugel praegusest kohast :D). Tegemist on Haapsalu suuruse tööstuslinnaga. Neljapäeval sõidame juba Ida-rannikult ära, et natukene pikemalt Karrathas raha teenida. Mina hakkan tööle Bottleshop'is (alkoholi poes) ja Laura hakkab baaris töötama. Otsustasime selle kasuks, sest tahame näha paljusid kohti ja Airlies meil oli kahepeale kokku töötunde liiga vähe (siin peab palju võitlema töötundide eest). Samuti on ideaalne, kui töökoht meid juba ees ootab (ka majutus). Kuigi me ise ka päris täpselt ei tea, mis meid ees ootab, siis me väga spekuleerima ei hakka ja kirjutame teile uuesti kui oleme sinna jõudnud. Pühapäevani töötame veel siin ja järgmise nädala alguses puhkame. Ühel päeval tahame kindlasti sõita mõnele saarele, et snorgeldada ja samuti ära vaadata imeilusa Whitehaven Beach'i.

Praeguseks kõik.



1 comment:

  1. Väga lahe uudis! Olen vaimustuses! Teha langevarjuhüpe looduslikult nii kaunis kohas on minu pikaaegne unistus (endal jäi Miamis hüpe napilt tegemata). Väga julged ja ettevõtlikud olete kallid Laura ja Lauri!!! Kallistused teile!

    ReplyDelete