Sunday, October 2, 2011






Tere,

Nüüd on meistermees Lauri puldis. Üheks suurimaks uudiseks on see, et kolisime 30min. jalutuskäigu kauguselt 10 min. jalutuskäigu kaugusele Airlie Beachi peatänavast ja meie töökohtadest. See on põhimõtteliselt kahekorruseline ridaelamuboks, kus ülemisel korrusel on 2 magamistuba ja 2 wc'd ja alumisel korrusel muu elamine. Tore on see, et mõlemal korrusel on ka rõdud, kus Laura saab vabal ajal neegristuda(tegelikult ta on päris kurb, et nüüd uues kohas normaalset basseiniala pole). Teedule ja Sirjele mõeldes jäädvustasime oma rõdult ka jahisadama, et mõne aasta pärast nad kaaluksid ka siit läbi sõitmist :D.

Muidu oleme ainult töötanud ja töötanud. Mina olin vahepeal nädal aega järjest haige. Alguses oli talutav väike palavik ja sellega seonduvad lisad, kuid täpselt siis, kui mul juhtus olema täiesti vaba päev, jäin voodihaigeks kaheks päevaks. Nüüd juba lood paremad ja vuran jälle Fiestaga ringi. Alguses oli päris imelik vasakpoolse liiklusega harjuda, kuid selle sai tegelikult selgeks 5 minutiga. Sellegi poolest oli päris ohtlik, ent naljakas avastada ennast vastassuuna vööndist. Kõige hullem on see, et siin on ringteid ka päris palju ja neid peab teistpidi sõitma :D. Muidu inimesed on toredad ja saan ka keskmiselt 10 taala 3h jooksul tippi (kõige rohkem olen 50 taala saanud ühe vanamehe käest, mis tegi meele päris heaks). Kõige kurvem asi on see, et ma ei teinud international driver's license't Eestis ja praegu kõige legaalsemalt autoga ei sõida.

Kuna Laura töötab India restoranis+ Fish d'Vine's ja mina Hiina ja Tai restoranis, siis kõikidest kohtadest saame 50% soodustust, mille me kindlasti ka ära kasutame korduvalt. India restoranis juba käisime lõunatamas ja oli väga maitsev. Täna võtame ette Tai köögi (tegelikult Tai ja Hiina söögid meie jaoks pmts samad:D) ja seejärel teised kaks.

Praeguseks kõik ja järgmine kord räägib teile meie kõigi lemmik reporter-fotograaf Laura Kallasvee

3 comments:

  1. Teil on niinii ilus elamine seal! Ja superilusad vaated.

    ReplyDelete
  2. Eriti ilusa kodu saite omale! Nii tore, nii tore :)!

    ReplyDelete